MEDISCH FITNESS

dokkum 7Bewegingsprogramma op maat.

Een bewegingsprogramma op maat gemaakt en onder deskundige begeleiding. Dat is medisch fitness. Een ideale manier om op een sportieve, verantwoorde manier ‘fitter’ te worden.

Bij lichamelijke klachten of een chronische aandoening
Heeft u lichamelijke klachten of een chronische aandoening? Dan is medisch fitness bij uitstek geschikt voor u. Het individuele trainingsprogramma wordt afgestemd op uw conditie en mogelijkheden. Het programma wordt steeds opnieuw aangepast om een goed en fit resultaat te bereiken. Het vergroot uw algemene belastbaarheid en stelt u in de gelegenheid om functioneel oefeningen uit te voeren. Op deze manier werkt u zelf actief aan het verminderen van uw klachten of leert u beter om te gaan met uw aandoening.

Voor het verbeteren van uw conditie
De bewegingsprogramma’s zijn ook bedoeld voor mensen zonder klachten en aandoeningen. Voor iedereen die zijn of haar conditie wil onderhouden of verbeteren is medisch fitness een goede vorm om actief en gezond bezig te zijn. Sportief en verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. Met een minimaal risico op blessures. Medisch fitness maakt het mogelijk!